VIDEO

Najneobičnija obožavateljica Taylor Swift uopće nije čovjek: ‘Očarana je njenim glasom...‘

Kiki ne može hodati, ali je veoma sretna i uživa u glazbi raznih žanrova
 Screenshot Facebook

Voljeli je ili ne, činjenica jest da je svijet pun fanova američke pjevačice Taylor Swift. Nalaze se u svim zemljama, raznih su dobnih skupina, spolova... No, nisu svi ljudi. Premda jedna Taylorina obožavateljica sigurno neće kupiti kartu za njenu aktualnu Era‘s tour, ne sumnjamo da bi se slavnoj pjevačici svidjelo promatrati je kako uživa u njenoj glazbi.

Ova obožavateljica je, naime, ovca. Ona nikada nije mogla hodati, no voli život i uživa u njemu, tako da su njeni skrbnici odlučili da će joj pružiti sve što mogu da bude sretna. Živi u američkom utočištu Don‘t Forget Us PET US.

- Glazba joj je oduvijek bila važna, pa se zato brinemo da neprestano nešto svira. Kad sam pronašla snimku na televiziji pustila sam joj. Bila je očarana, toliko obuzeta Taylorinim glasom. Sve što Kiki čini sretnom meni je sjajno. Čak je i naša patka Petunia, koja isto tako ima problema s kretanjem, došla nekoliko koraka bliže televizoru. Ne mogu dočekati da Era‘s tour bude dostupan za gledanje na TV-u. Čini se kako smo i mi u utočištu dobili neke Swiftiese - objavila je voditeljica skloništa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 14:29