BIZARNO

Na aerodromu pronađena mačka u transporteru. Trebala je putovati u UK, ali ju je žena ostavila

Zna se samo to da je mačka došla iz Zagreba, no traži se zapravo kome je pripadala prije neuspjelog putovanja
Mačka na aerodromu
 UKV Zadar

U moru bizarnih priča ističe se ona iz Zadra. Jedna mačka pronađena je zatvorena u transporteru u Zračnoj luci. Prema informacijama koje su dostupne, ona se trebala ukrcati na let za Veliku Britaniju. No to se nije dogodilo.

- Ne želimo nikoga osuđivati, ili razmišljati o tome, samo želimo pomoći mački. Molimo bilo kakvu bolju informaciju o mački, te hitno privremeni smještaj za nju. Doslovno nema gdje. Macka je večeras u transporteru ostavljena na zadarskom aerodromu, a gospođa je odletjela kući. Koliko smo uspjeli saznati uzela je od nekog navodno u Zagrebu s namjerom udomljenja - napisali su na Facebooku voditelji projekta Ulovi Kastriraj Vrati Zadar.

- Molimo bilo kakvu detaljniju informaciju - idemo veterinaru na očitanje čipa, ako ga ima Na desnom uhu ima slovo V, znaci da je bila dio UKV projekata, cura i zove se Lili. Mačka je vidno u šoku, i hitno, ali zaista hitno treba privremeni smještaj - napisali su.

Kasnije su dodali kako je pregledom nadzornih kamera utvrđeno kako ju je gospođa donijela sa sobom na aerodrom i onda jednostavno ostavila. Mnogi su komentirali kako mačka u tom tipu transportera ni ne može biti primljena u avion, dok je drugima u oči upalo kako životinja sjedi na goloj plastici, bez bilo kakve krpe ili dekice, da se ugrije.

- Imamo ime i prezime gospode. Kontaktirat ćemo je čim uspijemo doci do nje. Kako su nam rekli, odrekla se bilo kakvog prava na nju. Koliko smo uspjeli saznati, nije bila namjera već je gospođa putovala u UK, a tamo ne možete tek tako unijeti životinju. Nama nije cilj nikoga osuđivati ( jer čini se da je ovdje kumovala neinformiranost iz nekog razloga), već saznati od kud je macka i pokušati spriječiti da se ovakve stvari događaju - napisali su kasnije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 09:57