DOK JE VESLALA

Medeni mjesec pretvorio se u horor: Mladu učiteljicu ubio morski pas, zgrabio je i odvukao u smrt

Lauren je veslala na dasci sa svojim suprugom nedaleko od obale odmarališta s pet zvijezdica

Lauren Erickson Van Wart ubio morski pas

 Boston 25 News/Facebook/

Amerikanka Lauren Erickson Van Wart (44) bila je na odmoru u Sandals Royal Bahamian Resortu na Bahamima. Tamo je uživala u veslanju na dasci, a onda se dogodila kobna nesreća kada je stradala u napadu morskog psa.

Nedavno se udala, a na putovanju je bila sa svojim suprugom, prenosi New York Post. Morski pas napao ju je dok je bila u vodi, a preminula je od katastrofalnih ozljeda, izvijestila je policija Bahama.

Lauren je veslala na dasci sa svojim suprugom nedaleko od obale odmarališta s pet zvjezdica, a zatim ju je morski pas odvukao ispod površine. Jedan je spasilac svjedočio ovom užasnom napadu, a uspio ih je pomoću čamca spasiti i vratiti na obalu. Ženi je odmah pružena prva pomoć, međutim, zadobila je ‘ozbiljne ozljede desne strane tijela‘, uključujući kuk i gornje ekstremitete.

image

Lauren Erickson Van Wart ubio morski pas

Boston 25 News/Facebook/

Policija je izvijestila da je proglašena mrtvom na licu mjesta. Njezin suprug nije ozlijeđen u ovom napadu.

Lauren Erickson Van Wart radila je kao stručnjakinja za matematiku u Curriculum Associatesu, tvrtki smještenoj u Billerici, a koja pruža resurse za nastavnike.

"Naš tim je slomljenog srca i tuguje zbog gubitka drage i pouzdane kolegice i prijateljice. Lauren je bila voljeni član našeg matematičkog uredničkog tima i u svaki je materijal kojeg je dotaknula unijela svoju duboku predanost studentima i nastavnicima", rekao je izvršni direktor Rob Waldron u izjavi.

"Njena predanost izvrsnosti i izvanrednom radu vođena je višom svrhom, usmjerenom na poboljšanje ishoda učenja za sve. Naša zajednica Curriculum Associates oplakuje ovu tragediju i izražava najdublju ljubav i podršku Laureninom divnom suprugu i cijeloj njezinoj obitelji."

Još uvijek nije poznato koja je vrsta morskog psa napala Lauren, a poznato je da su Bahami dom za čak 40 različitih vrsta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 09:38