TUGA

Mačka koju nitko ne želi: Pogledajte iz kojih je jezivih uvjeta nesretnica spašena

Iako se oporavila od toga, još uvijek je u skloništu - kao da je nevidljiva...
 Jam Press/rspca/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Mediji su je nazvali mačkom koju nitko ne želi, a to je ispalo točno. Nesretna životinja živjela je u jezivim uvjetima i bila zlostavljana. Nakon što je spašena iz tog užasa, nesretna Lola provodi već 14. mjesec u skloništu. Nitko je ne želi.

Petogodišnja čupavica je pronađena u domu kojeg je dijelila s još dvije starije mačke i starim, slijepim psom. Nitko od njih nije dobivao hranu, pa su nesretnici otvarali kutije od tjestenine i pokušavali je jesti. Sve kako bi napunili želudce. Vodu je pila iz slavine, jer je naučila kako je otvoriti.

image
Jam Press/rspca/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Četiri životinje su pronađene u britanskom Middlesbroughu, u jednoj iznimno zapuštenoj kući punoj smeća i izmeta. Veterinari koji su ih pregledali bili su šokirani - kasnije su rekli kako nikada nisu vidjeli životinje koje su bile toliko očajnički gladne kao ove. Osim toga, bile su dehidrirane.

No, od tada se Lola prilično oporavila - igra se i prede, no, postala je jedna od mačaka koje su najduže u skloništu. Kao da je nevidljiva. Premda joj je poraslo samopouzdanje, a zaposlenici skloništa kažu kako karakterno jako dobra, čini se kako to nitko ne vidi. Zbog toga su je mediji prozvali mačkom koju nitko ne želi, jer je najprije prošla užas, izgladnjivanje i zanemarivanje, a onda je jadna zapela u skloništu iz kojeg nikako da izađe.

image
Jam Press/rspca/Mega/The Mega Agency/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 11:31