TAJNA

Kate i William imaju novog štenca! Vojvode od Cambridgea ostali su vjerni jednoj pasmini

Nabavili su ga dok je njihov Lupo još bio živ, kako bi mu pravio društvo
 Kate i William u šetnji s Lupom, foto: Bauer-griffin/Bauer Griffin/Profimedia

Vojvode od Cambridgea u tajnosti su nabavili novog člana obitelji - štene koker španijela. Njihov voljeni pas Lupo uginuo je u studenom, a tek sad je otkriveno kako je novi četveronožac u obitelj došao dok je Lupo još bio živ. Naime, Kate i William su smatrali kako bi mladi pas njihovom ljubimcu mogao biti dobro društvo i da će dobro utjecati na njega. S obzirom da su se očigledno navikli na temperament i karakter španijela, odabrali su opet istu pasminu.

U svakom slučaju, njima i djeci, koja su bila jako tužna kad je voljeni ljubimac uginuo, novi štenac olakšao je bol. Još uvijek nije poznato kako se zove, jer glasnogovornici palače javnosti ništa nisu htjeli reći. No, britanski mediji pišu kako su im pri odabiru šteneta sigurno pomogli njihovi mališani, koji navodno već obožavaju svog novog prijatelja.

Na kraju krajeva, svi se sjećamo da su se njihovi roditelji od Lupa oprostili dirljivim postom na Instagramu, u kojem su napisali kako je pas devet godina bio dio njihove obitelji te da će im jako nedostajati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 12:22