URNEBESNO

Kamera snimila noćnu akciju u spavaćoj sobi: ‘Ne možemo vjerovati da je naša ljubimica to učinila!‘

Par je, sve u svemu, imao prilično sreće, jer je ova priča mogla drugačije završiti

Ilustracija

 Emils Vanags/Alamy/Alamy/Profimedia

Svi mi koji imamo policu iznad kreveta, a uz to smo batleri svojim mačkama, često pomislimo ostaviti čašu vode iznad glave i otići na spavanje. Nećemo lagati i reći da nam to ne padne na pamet, povremeno, ali onda pogledamo svoju mačku i sjaj u njenim očima, pa odustanemo. Imamo osjećaj da bismo se lako mogli probuditi usred noći u mokrom krevetu, a još bi pritom mogli biti sretni ako nam ta čaša ne padne na glavu.

Jedan je par napravio baš tu pogrešku. Prije odlaska na spavanje ostavili su vodu iznad kreveta, a na snimci vidimo što se potom dogodilo. Mačka se popela tamo, ponjuškala vodu, pogledala čašu, pa svoje vlasnike, a onda šapom, malo po malo, odgurala čašu preko ruba.

Ona je pala na krevet, smočivši posteljinu i odmah probudivši ljude koji su tamo spavali. Probudio ih je, jasno, udarac o madrac, a pošto čaša izgleda prilično teško, jasno je zašto su se prestrašili. Sve u svemu, imali su sreće da je mačka nikome od njih nije gurnula tu čašu na glavu. Ovako je to samo zabavna anegdota, a zgodno je da imaju snimku noćnog događanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 10:16