USPJEH

"Hvala čitateljima Jutarnjeg, u manje od jednog dana skupile smo osam tisuća kuna"

Nije to dovoljno da se plati cijeli račun, koji dođe 22 tisuće kuna, ali je ogromno olakšanje jer veterinaru mogu barem nešto platiti
Pas Pele, njihov najpoznatiji štićenik
 Rocco

Udruga Rocco, o kojoj smo jučer pisali da se našla u problemima zbog ogromnih veterinarskih dugova za veljaču, danas je već u boljoj situaciji. Nakon teksta kojeg smo objavili, skupljeno je 8200 kuna.

- Hvala čitateljima Jutarnjeg na pomoći! Jako smo sretne zbog toga. Imamo redovne donatore, koji nam uvijek pomažu, ali sad se situacija otrgla kontroli i dugovi su prijetili da nam zaustave rad. Jučer nismo imali ništa, danas se već ovoliko prikupilo, tako da smo na pola puta da platimo sve dugove. Vjerujemo da ćemo skupiti i ostatak, pa ćemo nastaviti normalno dalje s radom - kaže nam volonterka Rocca.

Njihov ukupan dug veterinaru, i to samo za veljaču, iznosio je 22 tisuće kuna. Na to još treba dodati i hranu za pse, pa brojke idu u nebo. No, sve se to događa zato što im u zadnje vrijeme gotovo svaki pas dolazi u lošem zdravstvenom stanju. Ovih dana očekuje ih račun za ožujak, pa su u strahu od toga da više neće moći odgađati dugove, zamolile za pomoć. Veterinari udrugama daju popuste i dozvoljavaju da im plate kasnije, ali ne može to ići u nedogled. Zato je ekipi iz Roccograda trebala naša pomoć.

Još im treba nešto sredstava da plate veterinara, a hranu za pse, sasvim sigurno, neće odbiti. Broj njihova računa je HR7923900011100432506, PayPal: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 15:25