KING JE ZBILJA KRALJ!

Haski pobjegao iz svoje nastambe, htio osloboditi druge pse, intervenirala i policija: ‘Najslađe uhićenje ikad!‘

Lukavi čupavac pod okriljem noći sklonište je nakratko pretvorio u vlastito igralište, pritom aktivirajući nekoliko alarma u objektu

Noćni pohod haskija Kinga

 Screenshot/FACEBOOK

Pas po imenu King nakratko je zavladao skloništem za životinje u američkoj saveznoj državi Arizoni nakon što je usred noći uspio izaći iz svoje kućice. Incident se dogodio u azilu Lost Our Home Pet Rescue u gradu Tempeu. Kako prenosi People, haski King pobjegao je iz svoje nastambe i pretvorio sklonište u vlastito igralište, pritom aktivirajući nekoliko alarma u objektu.

- Bilo je negdje između ponoći i 1 kad je sve počelo pištati... Odmah sam išla provjeriti snimke sigurnosne kamere, ali ništa mi nije bilo sumnjivo, a onda sam ugledala nered. Samo sam pomislila ‘o moj Bože‘ - ispričala je Jodi Polanski, osnivačica skloništa.

Lost Our Home Pet Rescue na Facebooku i YouTubeu objavio je kompilaciju snimaka koje prikazuju Kingov bijeg. Na njima se vidi kako haski maestralno izlazi iz svoje nastambe i pokušava osloboditi druge pse otvarajući nekoliko vrata. No to nije sve! Tijekom svog urnebesnog noćnog pohoda, lukavi King pronašao je i zalihu pseće hrane - naravno da je iskoristio priliku i besramno se počastio, razbacujući brikete i druge predmete po podu skloništa.

No njegova vlast nad skloništem ipak je kratko trajala. S obzirom na to da su se aktivirali alarmi u skloništu, morali su intervenirati i "plavci".

- Policija je pozvana na mjesto događaja zbog onoga što se može opisati kao najslađe uhićenje ikad! Ovaj pas pokazao je nevjerojatne vještine! Baš kao i jedan od najboljih policajaca ikad, koji je išao iznad i izvan svojih dužnosti čisteći nered koji je King napravio - napisali su iz skloništa Lost Our Home Pet Rescue na Facebooku.

Spomenuti policajac prvo je pomazio i poigrao se s vidno uzbuđenim Kingom, a zatim ga je vratio u njegov krevetić te počistio kaos koji je nestašni čupavac ostavio iza sebe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:51