OGLAS NA FACEBOOKU

Djevojka velikog srca: Odlučila pomoći starijim i siromašnijim vlasnicima pasa

Njezina objava jedinstvena je u moru onih koji naplaćuju iste usluge

Ilustracija

 Jetta Productions/walter Hodges/Tetra Images/Profimedia/Jetta Productions/walter Hodges/tetra Images/profimedia

Neobičan oglas pojavio se na Facebooku, a vezan je za brigu o kućnim ljubimcima. Objavila ga je djevojka koja voli pse, a želi pomoći njihovim vlasnicima. Odlučila je to napraviti na svoj način, pokazavši veliko srce.

- Nudim besplatne šetnje pasa na području Jaruna i okolice starijim ljudima koji nisu u mogućnosti ih dovoljno izvoditi van niti platiti šetnje - napisala je.

Njena objava jedina je takva u moru svih onih koji naplaćuju šetanje pasa. Oduševila je i vlasnicu jednog obrta koji se bavi upravo tim - riječ je o centru koji se bavi šetnjom, čuvanjem i treningom pasa.

- Kao, trebala bi kao obrt biti "aa uništavate nam biznis kme kme" ali stvarno svaka čast i da znate da činite svijet ljepšim mjestom, a pogotovo naš mali Zagreb i naše malo srce. Jednom kad postanemo stabilan brend i kad ćemo ostvariti sve što želimo, nadam se da ćemo biti barem upola kao vi i pružiti pomoć onima kojima je najpotrebnije. To nam je cilj i hvala vam što nas podsjećate da ima još ljudi koji brinu o standardu života pasa u Zagrebu - napisali su u odgovoru.

Djevojka koja je objavila oglas ostala je iznenađena kad smo joj se javili, jer nije očekivala da će oglas doći do medija. Toliku pažnju uopće nije očekivala.

- Moj oglas je zapravo sebičan - fale mi psi. Ne mogu se sad obvezati uzeti nekoga u stan, pa sam mislila na ovaj način se malo s njima podružiti, a usput nekome pomoći. Vjerujem da ima onih kojima bi to dobro došlo, pa sam mislila na ovaj način pomoći. Prije sam imala pse, a udomljavala sam nezbrinute i zlostavljane skoro cijeli život - kaže autorica oglasa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 16:51