SRETAN KRAJ

Čupavac kojeg je vlasnica napustila zbog djeteta pronašao novi dom: ‘Ne daju ga više nikome...‘

Iz osječkog azila objavili su kako su beskrajno sretni što je njihov Tref našao sjajne ljude

Pas Tref (desno) 

 Azil Osijek

Kad smo prije nekoliko dana objavili priču o Trefu, bila je to najčitanija priča tog dana u rubrici VauMijau. Nadali smo se tome i to s jednim jedinim ciljem: da ga netko vidi, oduševi se njime i odluči ga dovesti doma. Tref je, naime, onaj nesretnik koji je nakon dvije godine života u domu došao nazad u azil. Njegova vlasnica odrekla ga se jer će uskoro dobiti dijete.

Tref je bio užasnut činjenicom da je opet u azilu, svima je pokazivao zube i nije htio izaći i boksa da obavi, jer je bojao svega oko sebe. Kako i ne bi, kad je do prije kojeg sata ležao u svom domu, a onda se našao na čudnom mjestu, bez svojih ljudi. No, na svu sreću, u roku od nekoliko dana se opustio i primirio. Vjerojatno se i dalje nadao da će se njegova vlasnica vratiti i da je riječ o kakvoj zabuni, no pošto je prošlo nekoliko dana, moguće da je shvatio da se to neće dogoditi.

Unatoč velikoj pozornosti koju je njegova sudbina privukla, nitko nije očekivao da bi se mogao tako brzo udomiti. No, dogodilo se upravo to - iz azila su objavili kako je Tref otišao u svoj novi dom.

- Izgleda da zaista postoji nekakav kozmički balans koji čini da se loši događaji ispravljaju uz pomoć dobrih ljudi... I evo, Tref je takve našao! Upoznavanje je prošlo super, prvi dani u domu su prošli super. Oni ga ne daju više nikom - objavili su iz Azila.

Za Trefom je po drugi put zazvonilo azilsko zvonce, ono koje svojim zvukom baš cijelom svijetu daje do znanja da je još jedan nemetinski azilant našao svoj novi dom. Od srca Trefu želimo da ovo zvonce za njega zvoni drugi i zadnji put, i da ovoga puta njegov zauvijek dom bude, zaista, do kraja njegova života.

I da mi tekst o njemu napišemo samo ako spasi nekome život ili kad napuni 20. godina. To bi nam se svidjelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 14:35