LOŠ IZBOR

Čovjek kupio psa, a uzgajivač mu prodao divlju životinju: ‘Stalno se smijala, bilo je jezivo‘

Njegova djeca, za koju je i nabavio ljubimca, otkrila su u kojem se stvorenju radi
 Screenshot TIkTok

Nećemo se smijati ljudima koji doma dovedu divlje životinje misleći da su nešto drugo. Ostali smo ozbiljni kada je žena iz Kine dvije godine živjela s medvjedom misleći da je pas, kao i kad je njen sunarodnjak doma doveo divlju leopardsku mačku, misleći da je obična maca. No, zaista je teško ostati ozbiljan na priču čovjeka koji je kupio čistokrvnog psa, a onda otkrio da je to - hijena.

Muškarac je s cijelim svijetom podijelio svoje iskustvo. Kaže kako je prvi put posumnjao u trenutku kad je sa štencem putovao kući. Iako mu je prodavač pokazao fotografije navodnih oca i majke tog malca, koji su evidentno psi, vlasniku se odmah nešto učinilo sumnjivim. No, pokušao je zatomiti sumnju i počeo je raditi sa psom. Istina, nije mu to baš polazilo za rukom, no vjerujemo da je stvar samo u tome da on ne zna kako raditi sa psom. Moglo bi se reći da je to razumljivo, jer ovo nije pas, ali se u snimci na TikToku čovjek tuži da mu je mladunče sažvakalo sve po stanu, iz čega je jasno da taj u životu nije imao štenca doma. Odlučio ga je nabaviti kako bi se djeca mogla igrati s njim, kaže, a oni su otkrili da se radi o divljoj životinji.

- Pokušao sam da je dozvati. Rekao bih joj da dođe, a, ali ona bi stajala u mjestu, gledala me i smiješila se. Smrznuo sam se odmah i pomislio:zašto se smije? To je hijena, nešto između psa, mačke i vuka. Pokušao sam se i igrati s njom, ali ona se samo smijala. Zvučala je kao čovjek i to je bilo jezivo. Jednom se baš snažno nasmijala i potom me gricnula za nogu - tvrdi bivši vlasnik hijene, koji objašnjava kako je nije mogao zadržati. Vratio ga je uzgajivaču od kojeg ga je i kupio, a što je dalje bilo s nesretnom životinjom, nije poznato.

Je li njegova priča istinita ili ne, teško je reći. Mnogi mu ne vjeruju, no on je itekako točno opisao ponašanje hijene, zbog čega su mnogi skloni vjerovati da je ova priča istinita.

@infared_savage

I just found out my bully is a hyena 🤦🏾‍♂️🤦🏾‍♂️😂😂😂😂😂

♬ original sound - INFARED_SAVAGE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 23:40