NEVJEROJATNO

Bizarna nesreća: Muškarca koji je urinirao na željezničkoj pruzi usmrtila - leteća krava

U zadnjih nešto više od godinu dana bilo više od 26 tisuća incidenata koji su uključivali nalet vlaka na ove životinje

Ilustracija

 Abaca/Abaca Press/Profimedia

Umirovljenik koji je odlučio izvršiti nuždu na pruzi preminuo je u bizarnoj nesreći - na njega doletjela leteća krava. Premda zvuči kao da to ne može biti ozbiljno, ova se tragedija zaista dogodila. Shivdayal Shama, star 82 godine, preminuo je odmah nakon što je na njega doletio dio krave.

Nesreća se dogodila u indijskom Alwaru. Nekoliko nesretnih krava zalutalo je na tračnice. Ekspresni vlak ih ju je udario, zbog čega su životinje na mjestu preminule, ali su komadi njihova tijela odletjeli 30 metara dalje i usmrtili nedužnog čovjeka, koji je samo želio urinirati. Osoba koja je stajala nedaleko od njega uspjela je izbjeći da je pogode drugi komadi tijela krava, koji su poput projektila letjeli u njihovom smjeru.

Ova nevjerojatna nesreća još je jednom potaknula pitanje sigurnosti na prugama u toj zemlji. Reklo bi se da ona nije neka, jer je u zadnjih nešto više od godinu dana bilo više od 26 tisuća incidenata koji su uključivali nalet vlaka na ove životinje. Zbog toga je ministar željeznica Ashwini Vaishnaw najavio kako će se uvesti posebne mjere da bi se broj nesreća smanjio - od željezničke pruge će se micati smeće i sva vegetacija, kako bi se krave prestale zadržavati na tim područjima, piše Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. lipanj 2024 15:44