VIDEO

Akcija spašavanje: Mama patka budnim je okom pazila na izvlačenje svojih mališana iz bazena

Bez ljudske pomoći družina se nikako ne bi mogla sama izvući na suho

Spašavanje pačića

 Reddit Screenshot

Vlasnici bazena koji nemaju običaj pokriti ih, ili to ponekad zaborave, navikli su da u njima pronalaze razne životinje. Ništa ih ne može iznenaditi, nego odmah u ruke uzimaju mrežu i pomažu im da izađu van.

No, uglavnom je riječ o jednoj životinji, možda i dvije, ali cijela grupa je zaista rijetkost. Jedan korisnik Reddita objavio je snimku neobične družine u bazenu - mame patke i njenih malenih. Ona je uspjela izaći, ali oni ne. Zbog toga mama hoda oko bazena i, sudeći po njenom držanju, malene poziva da joj se pridruže.

Bez ljudske pomoći takvo što ne bi bilo moguće, pa je vlasnica bazena uzela mrežu u ruke i počela malene patke izvlačiti na suho. Većina njih zahvalno je prihvatila njenu pomoć, no dvije patkice su se uplašile. Jedna malena je dala sve od sebe da što brže otpliva od tog velikog bijelog predmeta koji je lovi, pa je namučila svoju spasiteljicu.

- Samo vam pokušavam pomoći - rekla je žena dok ih je izvlačila, a najljepši prizor definitivno je bio kada se malena obitelj ponovno našla na okupu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 04:49