DERNEK U KAFIĆU

SLAVILI NOLETOVU POBJEDU Vuk Jeremić na Manhattanu prevrtao stolove: 'Long live Nole, long live Serbia!'

 AP

Veliko finale završnog Mastersa u Londonu između Novaka Đokovića i Rogera Federera pratili su mnogi ljubitelji tenisa koji su mogli svjedočiti epskom obračunu dvojice sportskih genija i trijumfu srpskog tenisaša.

FOTO Spektakularna završnica sezone: Đoković protiv Federera potvrdio da je najbolji na svijetu!

Jedan od nekoliko milijuna ljudi prikovanih za male ekrane bio je i predsjednik Generalne skupštine UN-a Vuk Jeremić, inače i predsjednik Teniskog saveza Srbije, koji je u kafiću na Manhattanu prevrtao stolove i o svemu se hvalio na Twitteru.

- Prevrnuli stolove u kafiću na 50. i 3. Nole prvak svijeta! - napisao je Jeremić na toj društvenoj mreži.

Objava je izazvala brojne reakcije, a jedna tviterašica zabrinula se da bi zbog vandalizma Jeremića i ostatak ekipe mogli uhititi njujorški plavci, no on je odgovorio da se ne treba brinuti.

- Rekoh vam - gazda je bijeli anglo-saksonski protestant iz Alabame. Ali draga mu je Srbija, za razliku od nekih. Kažem vam, gazda Amer je prvi prevrnuo stol i viknuo "all on the house". Ameri su prevrtali s nama, oni su bili još radikalniji. Eto, za one koji se toliko brinu. Pozdrav iz NY, slave navijači svih rasa. Ljudi, odoh raditi, bilo mi je veliko zadovoljstvo ćaskati sa svima vama. Long live Nole, long live Serbia! Pozdrav iz UN HQ - napisao je Jeremić.

Đokoviću su na društvenim mrežama čestitali i brojni sportaši među kojima su Bojan Krkić i Rafa Nadal.

- Čestitam Novače, gledali smo sjajno finale - napisao je Rafa na Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 19:26