BODRILI NIZOZEMCA

SKANDAL NA INDOORSU Veić ispao i poludio na navijače: 'Kreteni, navijaju protiv Hrvata zbog oklada!'

 Neja Markičević/CROPIX

Antonio Veić nije prošao prvo kolo Zagreb Indoorsa, ali nije razočarao. Za igru u porazu od Robina Haasea (2-6, 6-3, 6-3) zaradio je pljesak, a baš ga je navijanje stanovitog dvojca na tribinama Doma sportova navelo na neobičnu reakciju na kraju meča. Naime, dvojica navijača u dvorani konstantno su navijali za Nizozemca, očito “gurajući” stvar zbog listića na kladionici, a Veić je nakon meča ispalio jednu lopticu u njihovu smjeru.

- Ovo je sramota, takve ljude treba izbaciti iz dvorane. Nije prvi put, to mi se jedne godine dogodilo na Challengeru na Mladosti. Nevjerojatno je da se ti kreteni pojavljuju u dvorani i navijaju protiv Hrvata. To nigdje u karijeri nisam doživio, a pogotovo ne kada su domaći igrači u pitanju. To su majmuni kojima treba zabraniti dolazak blizu tenisa - ljutit je bio Lošinjanin.

Inače, Veić je odigrao odičan meč. S obzirom da 10 dana nije trenirao zbog problema s gležnjem, zbog kojeg je propustio i Davis Cup protiv Italije, pružio je veliki otpor talentiranom i na bržim podlogama boljem Haaseu.

Rezultati susreta 1. kola:

Flavio Cipolla (Ita) - Lukaš Lacko (Svk/8) 1-1 - predaja

Robin Haase (Niz) - ANTONIO VEIĆ (HRV) 2-6, 6-3, 6-3

Marcos Baghdatis (Cip/6) - Tobias Kamke (Njem) 6-7 (6), 6-2, 6-4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 11:12