KOMENTAR JUTARNJEG

HRVAT MEĐU BESMRTNICIMA Otvorite vremenski trezor, zaboravili smo ubaciti Čilića!

TOPSHOTSMarin Cilic of Croatia celebrates victory over Kei Nishikori of Japan in their US Open 2014 men's singles finals match at the USTA Billie Jean King National Center September 8, 2014 in New York. AFP PHOTO/Kena Betancur
 AFP

Sigurno ste vidjeli tu reklamu, nemoguće ju je bilo zaobići. Jedna od domaćih banaka sjetila se zgodne ideje i organizirala vremenski trezor, pohranu memorabilija različitog tipa i namjene na period od sto godina.

Projekt koji je trajao nekoliko mjeseci zaključen je - 8. rujna. Marin Čilić postao je Grand Slam pobjednik, prema hrvatskom vremenu, 9. rujna u jedan sat iza ponoći. Je li ga se netko sjetio? Jeste li ubacili uspomenu na Marina Čilića u vremensku kapsulu?

ČILIĆ SPREMA VELIKU FEŠTU U NEW YORKU 'Tulumarit ćemo po cijelom Manhattanu. Samo da ne bude 'Mamurluk 4'...

Bilo što njegovo - potpisanu lopticu, najdraži novinski isječak s njegovim likom, kamenčić na kojem ste, kao fan, napisali njegovo ime? Za fotografiju koja danas vrišti sa svih naslovnica niste imali vremena, finale je počelo sat vremena prekasno.

Čilićev tenis u drugom tjednu US Opena zaslužio je takvo što. Tko zna hoće li YouTube preživjeti cijelo stoljeće, a i vremenski trezor zvuči puno životnije, romantičnije...

DVA TJEDNA IZ SNOVA Marin Čilić u New Yorku za sedam mečeva zaradio 16 i pol milijuna kuna

Ono što je Čilić pokazao u posljednjih deset njujorških setova sigurno će jednoga dana biti dokumentirano na filmskom platnu, ali sadašnje emocije, dok nam se šok još cijedi s lica, niti jedan redatelj neće moći ponoviti.

Iznebuha, ničim izazvan niti najavljen, Marin je poderao sve prognoze i šokirao stručnjake. Deset setova čiste teniske perfekcije, deset setova koji zaslužuju da nikada ne nestanu, najbolji su materijal za pohranu.

I zato se požurite, čuvari vremenskog trezora, i otvorite barem jedan pretinac u vremenskoj kapsuli. Oprostite nam, zaboravili smo ubaciti Marina Čilića.

SENZACIONALNI MARIN ČILIĆ NAKON TRIJUMFA 'Sve što sam trebao učiniti, učinio sam savršeno!'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 10:14