ODALI MU POČAST

Austrijanci napravili markicu s likom Federera

Fotografija Rogera Federera s lani osvojenim peharom pobjednika Roland Garrosa motiv je nove serije poštanskih markica u Austriji. Njezina je vrijednost 65 centi
Swiss tennis player Roger Federer kisses the trophy after victory in his men's singles final match against British opponent Andy Murray at the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 31, 2010. Federer won 6-3. 6-4. 7-6. AFP PHOTO/Greg WOOD
 AFP

Nakon Švicaraca, koji su poštansku markicu u čast svom najboljem tenisaču i ponajboljem sportašu ikad izdali još 2007. godine, na isti su se potez sada odlučili u Austrijskoj pošti.

Fotografija Rogera Federera s lani osvojenim peharom pobjednika Roland Garrosa motiv je nove serije poštanskih markica u Austriji. Njezina je vrijednost 65 centi, a u prvoj seriji tiskana je u 300.000 primjeraka.

Markicu je grafički osmislila poznata austrijska dizajnerica Renate Gruber, a na prodajnim će se mjestima u Austriji moći kupiti od 8. veljače. Najbolji tenisač svijeta prije tjedan dana u Melbourneu je došao do svog 16. Grand Slam naslova, Australian Opena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 01:26