NIKAD VIĐENO!

VIDEO: SPORTSKA PRIČA GODINE Svjetski prvak poklonio je zlatnu medalju dječaku koji ga je htio zagrliti!

 Instagram: Sonny 'Boy' Willams

Finale ragbijaškog SP-a u Londonu u kojem je Novi Zeland pobijedio Australiju i obranio naslov prvaka svijeta još je jednom pokazalo kakav je ragbi sport, sport totalno drugačiji od drugih.

Pokazao je to nesebičan i nesvakidašnji čin “All Blacksa” Sonnyja Billa Williamsa, koji je svoju zlatnu medalju poklonio jednom dječaku (14).

Maleni novozelandski dječak strčao je s tribina u zagrljaj svom idolu Williamsu, no njegovu je namjeru kao opasnu “pročitao” jedan previše revni redar. Baš ispred Williamsa redar je pokosio dječaka tipičnim ragbijaškim rušenjem.

“Dobrodušni div” Williams je nakon toga zagrlio dječaka, ispunio mu najveću želju, a zatim mu je pri izlasku s terena poklonio medalju.

Na Twiteru je nakon toga poručio:

- Dječak je bio izvan sebe od sreće te sam htio da mu ta večer bude još posebnija. On će taj poklon znati cijeniti. Kad odraste, pričat će tu priču svojim nasljednicima, a možda jednog dana i sam zaigra za “All Blackse”. Bolje da je on ima, nego da krasi moj zid...

Presretni Charlie, novinari su saznali dječakovo ime, u deliriju je proveo ostatak večeri, a Williams je gestom još jednom potvrdio da su ragbijaši zaista posebna “sorta”... to je čisti blues, nije ni čudo da su mu ime i prezime gotovo identični dvojici velikih američkih majstora bluesa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:58