ZAGREBAŠI OPTIMISTIČNI

Štrlek: Vratit ćemo Voriju, Lacu i Duletu za poraz

'Mislim da smo najlošiju utakmicu sezone odigrali baš protiv njih u Hamburgu. Danas moramo pokazati da je to bio samo loš dan'
Croatia's Manuel Strlek celebrates his goal against France during the Men's European Handball Federation Championship final match in Vienna, January 31, 2010. REUTERS/Nikola Solic (AUSTRIA - Tags: SPORT HANDBALL)
 Reuters

Rukometaši CO Zagreba u listopadu su iz najveće njemačke luke otišli - potopljeni. U utakmici od koje su puno očekivali poraženi su s devet golova razlike, bilo je i -12 i mirisalo na još veću katastrofu, ali gorčina je ostala jednako velika. Danas taj Hamburg stiže u goste, pišu Sportske novosti .

Stiže u prepunu Arenu, stiže predvođen našim reprezentativnim trojcem - Blaženkom Lackovićem, Igorom Vorijem i Domagojem Duvnjakom, stiže po još jednu pobjedu i “vidanje rane” koju im je prije pet dana nanio Gummersbach.

S druge strane čekaju ih zagrebaši, puni volje, puni dokazivanja da mogu srušiti jednog giganta i puni motiva da malo ublaže gorčinu koja je ostala nakon tog prvog susreta.

SVE O SPORTU PROČITAJTE NA PORTALU SPORTSKIH NOVOSTI

- Mislim da smo najlošiju utakmicu sezone odigrali baš protiv njih u Hamburgu. Danas moramo pokazati da je to bio samo loš dan i moramo im vratiti za poraz tamo s tako velikom razlikom - kaže Manuel Štrlek.

Visoki poraz u Hamburgu zagrebaše je jako udaljio od drugog mjesta u skupini jer nikoga nije lako dobiti 10 razlike, a kamoli kad je u pitanju ova njemačka mega-momčad.

- U sportu je sve moguće. Mislim da će utakmica biti jako teška, uvijek kad se sretnu tako dvije velike momčadi, teško je dobiti nekoga 10 razlike. No, isto tako, ako nam se nekako pruži prilika da to napravimo, vjerujte da ćemo je iskoristiti, nećemo se predati do posljednjeg sučeva zvižduka. (Dražen Pinević)

Vori: Samo mi je drago da ću igrati doma!

Vori je viknuo 'ako trebaš na telefonu sam', Lac je pitao ' što kaže trener', a 'Dule' je na pitanje kako će biti danas samo uzdahnuo.... O dočeku u Areni Vori je rekao:

- Samo mi je drago da ću igrati doma. I Duletu i Lacu, isto. U toj dvorani sam igrao najbolji turnir u životu. Doček? Vjerujem...

U toj dvorani braća Gille su postali svjetski prvaci, srebrnih će biti jako puno, a braća Lijewski nosila su broncu. Stvarno veliko društvo, za poštovanje, makar su nam prošlo ljeto oteli 'dušu'. Možda im danas...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. srpanj 2024 18:16