TRAGEDIJA U BAZENU

SMRT ŠOKIRALA RUSIJU Vaterpolski reprezentativac utopio se u bazenu: 'Izvukli su ga iz vode, ali prekasno'

Iz Rusije dolazi tragična vijest o smrti ruskog vaterpolskog reprezentativca Vladislava Timakova (24).
KAZAN, RUSSIA - JULY 29: Alex Giorgetti #5 of Italy takes a shot against Vladislav Timakov #7 of Russia in the Men's Water Polo Preliminary Round Group B match between Russia and Italy on day five of the 16th FINA World Championships at the Water Polo Arena on July 29, 2015 in Kazan, Russia. (Photo by Matthias Hangst/Getty Images)
 Matthias Hangst / Getty Images / 2015 Getty Images

Iz Ruskog vaterpolskog saveza objavili su kako se Timakov nalazio na predsezonskim pripremama sa svojim klubom Sintez Kazanom, a tragedija se dogodila u nedjelju.

Timakov je u jednom trenutku najnormalnije plivao i sljedećem se trenutku počeo utapati, objasnio je njegov suigrač Ivan Nagaev za Ves Sport. Suigrači su izvukli Timakova iz vode i liječnici su mu odmah ukazali pomoć, ali nesretni vaterpolist je umro na putu prema bolnici.

Zasad nije poznat njegov službeni uzrok smrti, a Nagaev je rekao kako vjeruje da je riječ o srčanom udaru.

Timakov je igrao na poziciji centra, a nastupio je na Svjetskom vaterpolskom prvenstvu u Kazanu u srpnju, te je zabio jedan gol u tri odigrane utakmice. Uoči nastupa na prvenstvu Timakov je prošao klasični liječnički pregled i nisu mu pronađene nikakve anomalije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 10:32