NA TRAGU MEDVEŠČAKA

SENZACIJA U ZAGREBU: Patriotsi dovode zvijezdu sveučilišnog američkog nogometa!

'S takvim pojačanjem vjerujemo da ćemo biti među najboljim klubovima u regiji, a to ćemo dokazati već ove sezone'
 AP

ZAGREB - Zagreb Patriotsi su momčad koja se bavi američkim nogometom,a da misle ozbiljno potvrdili su dovođenjem zvijezde Derrona Thomasa,koji je donedavno igrao za sveučilišnu ekipu Miami Hurricanes!

Inače, Patriotsi nastupaju u Austrijskoj drugoj ligi , trener im je proslavljeni Jag Bal i cilj im je probiti se u prvu Austrijsku ligu, koja je najjača u Europi. Dakle, 'pucaju' visoko.

Svakako će im put prema tom zacrtanom cilju olakšati dolazak 25-godišnjeg running backa , a koliko je to sjajna vijest dovoljno govore brojke. Hurricanesi su redovito među pet najboljih sveučilišta, a na svakoj domaćoj utakmici prati ih 80 tisuća ljudi! Da, dobro ste pročitali - 80 tisuća! Thomasovo iskustvo je ogromno, kao i potencijal koji se otvara za klub njegovim dolaskom.

- S takvim pojačanjem vjerujemo da ćemo biti među najboljim klubovima u regiji, a to ćemo dokazati već ove sezone. Posebno veseli što ćete moći uz vrhunski hokej u Zagrebu, gledati i vrhunski američki nogomet - rekao je igrač Patriotsa Tomislav Katić.

Kao što možete primijetiti, sličnosti s Medveščakom nisu male. Patriotsi se bave sportom koji u Americi žari i pali, nastupaju u Austrijskoj ligi, a sad su počeli i s dovođenjem sjajnih stranaca. Također, kao i kod Medveščaka potpora Grada je zanemariva tako da sve što su postigli uspjeli su zahvaljujući svom entuzijazmu, upornosti i volji.

Liga počinje 16. travnja, a domaće utakmice Patriotsi će igrati na terenu nogometnog kluba Tekstilac Ravnice, koji se nalazi u Maksimiru. Iz kluba vam obećavaju da će svi koji dođu uživati u atraktivnom i vrhunskom američkom nogometu. I pobjedama Patriotsa, naravno. Zato, ne propustite show!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 08:31