IDU PO NOVO ČUDO

Mladostaši u borbi za prolazak u finale

Bečki Final Four u Interligi bio je uvertira u borbu odbojkaša Mladosti za važniji europski trofej - Challenge Cup u Perugiji
Zagreb, 020310.Dom odbojke Bojan Strinic, Jarunska 5.Europski Challenge cup, uzvrat cetvrtfinala: Mladost - Lokomotiv Harkiv.Na slici: slavlje Mladostasa.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX / KRAJAC DAMIR

ZAGREB - Nakon što su senzacionalno ušli među četiri te uz novu financijsku injekciju Zdravka Mamića ipak stigli u Perugiu, “neželjena djeca ovoga grada” - odbojkaši Mladosti - otvaraju Final Four Challenge Cupa protiv češke Dukle Liberec (19.30). Prethodno će snage odmjeriti prvi polufinalni par - Perugia i Berlin (16.30).

Predugo hrvatska klupska odbojka nije imala predstavnika na završnom turniru nekog europskog kupa i ovaj naraštaj mladostaša duboko je svjestan veličine trenutka. Ali svjesni su i da je domaćin apsolutni favorit te da će sve biti podređeno njegovu trijumfu.

Trener Rade Malević nada se nastupu u nedjeljnom finalu:

- Bit će iznimno teško, ali vjerujem da možemo proći Čehe. Bilo bi sjajno izboriti finale i napokon zaigrati u izravnom prijenosu na HTV-u.

Sve boljke i probleme igrači su pospremili u “ladicu” dok ne prođe Perugia. Izazov je velik, opet love čudo...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 22:01