KUPANJE U RUSIJI

KOSTELIĆ NA PICIGINU NA CRNOM MORU Ivica se večeras vraća u Zagreb, s Hrvatima stiže i Maze

Posljednji dan Zimskih olimijskih igara hrvatski skijaši iskoristili su za kupanje i picigin na obali Crnog mora. Soči nudi jedinstveni doživljaj u povijesti ZOI-a. Na obali je temperatura ponekad prelazila i 20 stupnjeva Celzija, a do planina u kojima su održavana skijaška natjecanja može se stići za sat i pol vožnje.

Nakon kupanja, posebnim zrakoplovom večeras će u zagrebačku zračnu luku doći najveći dio hrvatskog olimpijskog izaslanstva koje je sudjelovalo na XXII Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju.

Po obavijesti iz Hrvatskog olimpijskog odbora zrakoplov u Zagreb stiže u 21,20 sati i u njemu će biti svi naši olimpijci, osim Vedrane Malec koja će u 17 sati po našem vremenu na svečanoj ceremomoniji zatvaranja Igara nositi hrvatsku zastavu.

U VIP salonu Međunarodne zračne luke Zagreb HOO će organizirati prigodno doček za naše olimpijce među kojima će biti i Ivica Kostelić koji je u Sočiju osvojio jedinu medalju za Hrvatsku, a to je ujedno bila i njegova četvrta srebrna olimpijska medalja.

S hrvatskim olimpijskim izaslanstvom iz Sočija će doputovati i dio slovenske olimpijske delegacije u kojoj će biti i osvajačica zlatnih odličja u spustu i veleslalomu Tina Maze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 05:40