TRAŽI SE KARTA VIŠKA

Jagma za ulaznicama: Za Ruse sve planule, za ostale - novih 800

Telefoni u Hrvatskom rukometnom savezu ‘užarili’ su se od poziva navijača koji traže ulaznice za sljedeći Euro
 Goran Mehkek/Cropix

ZAGREB - Nabava ulaznica za rukometne utakmice hrvatske reprezentacije na velikim natjecanjima posljednjih je godina bio prilično težak posao, za mnoge ponekad i nemoguć. Srećom, organizatori Eura u Austriji zbog velikog su interesa ponudili našim navijačima dodatni kontingent od 800 ulaznica za prvi krug natjecanja u Grazu.

Za prvu utakmicu između Hrvatske i Norveške (19. siječnja) stiglo je dodatnih 500 ulaznica, a za susret Hrvatske i Ukrajine (21. siječnja) 300 novih ulaznica. Nažalost, rasprodana je utakmica između Hrvatske i Rusije, koja se igra 23. siječnja.

Ulaznice se mogu kupiti isključivo putem tvrtke Dekod i to u prostorijama tvrtke u Horvaćanskoj 17/1 u Zagrebu ili pozivom na broj 01/3668 540, svakodnevno od 10 do 17 sati.

Sve se informacije mogu se dobiti putem elektronske pošte na adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Zbog iznimnog interesa posljednjih dana, tvrtka će raditi cijelog vikenda, dakle i u subotu, 16. siječnja i u nedjelju, 17. siječnja od 10 do 18 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2024 04:44