POGAŽEN PONOS

Ivana Brkljačić ošamarila Blankinog menadžera

 Maja Miljković

SPLIT - Sjajnu atmosferu na mitingu skakačica u vis u Spaladium areni na kojem je u nedjelju navečer slavila najbolja hrvatska atletičarka Blanka Vlašić i zadovoljstvo organizatora zbog uspjelog natjecanja pomalo je zasjenio incident koji se u noći dogodio na partyju u hotelu Le Meridien Lav.

U glavnim ulogama našli su se Ivana Brkljačić, naša poznata atletičarka, rekorderka u bacanju kladiva, a danas direktorica “Hanžeka” i Harald Edletzberger, menadžer Blanke Vlašić. Svjedoci koji su se zatekli u hotelskom predvorju potvrdili su nam da su Brkljačićka i Edletzberger imali žučljivu prepirku koja je i jednom trenutku prešla granice verbalnog sukoba.

- Istina je da smo se prepirali oko nekih poslovnih stvari, a Ivana je u jednom trenutku nasrnula na mene i udarila me. Bio sam šokiran. Krenuo sam zvati policiju, ali su me odgovorili ljudi iz organizacijskog odbora mitinga – rekao nam je Harald Edletzberger.

Prema riječima svjedoka Ivana Brkljačić je Edletzbergera udarila je nogom te mu je odvalila šamar, a ovaj iako izgleda opasno onako obrijane glave i snažan, uvijek u crnom odijelu, nije joj uzvratio istom mjerom. Ustao je sa stola u hotelskom kafiću te je krenuo na recepciju zvati policiju. No od te ideje odgovorio ga je Ivan Veštić s kojim je dugo razgovarao kao i Joško Vlašić koji je ostao frapiran zbog neugodnog događaja. Osim pogaženog ponosa, Edletzberger nije pretrpio vidljive ozljede. Ivana Brkljačić zasad je ostala suzdržana oko komentara ovog incidenta koji se zbio na zabavi kojoj su nazočile i atletičarke, a među njima i Blanka Vlašić koja je izvrsna prijateljica Ivane Brkljačić.

– Nemam komentara – rekla je Brkljačić. Ona je pak najavila da će svoje priopćenje za javnost poslati preko odvjetnika. Što je bio povod ovog incidenta? Upućeni kažu da se između njih dvoje, Brkljačićke i Edletzbergera, vuku repovi iz prošlosti, a vezani su uz poslovne odnose. Austrijanac je bio menadžer Hanžekovićeva memorijala, ali ga je nova direktorica Ivana Brkljačić smijenila s te funkcije. Problem je kao uvijek u novcu. Edletzbergeru se zamjeralo što unatoč bogatom budžetu s kojim je raspolagao nije dovodio očekivane atletske zvijezde.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. listopad 2024 23:35