VRIJEDAN SPONZOR

HŽ podržava Sportske igre mladih i 2012. godine

Svečanosti potpisivanja prisustvovao je i Sven Goran Eriksson, davši time potporu najjačoj amaterskoj sportskoj organizaciji u Europi

HŽ Putnički prijevoz ponosno podupire Sportske igre mladih od 2002. godine zbog toga što ta manifestacija promovira sportske i humanističke vrijednosti života kroz slogan ''Živimo život bez droge jer droga uzima život''- istaknuo je Predsjednik uprave HŽ Putnički promet Damir Grgić prilikom potpisivanja Sponzorskog ugovora za 2012. godinu te dodao kako su jako sretni što će ove godine prevesti četriri tisuće djece i mladih na završna natjecanja u Split.

Predsjednik Organizacijskog odbora Sportskih igara mladih Zdravko Marić istaknuo je kako je zbog ovogodišnje promjene sustava natjecanja po kojoj svi pobjednici Županijskih natjecanja idu direktno na Finale u Split, suradnja sa HŽ Putnički prijevozom nešto bez čega se jednostavno ne bi moglo.

Svečanom činu potpisivanja prisustvovao je i ambasador Sportskih Igara mladih, legendarni nogometni trener Sven Goran Eriksson koji je tom prigodom još jednom pružio poptoru ovoj najvećoj sportskoj amaterskoj manifestaciji u Europi.

Prvih četiristotine i pedeset finalista u pojedinčanim sportovima iz cijele Hrvatske jutros je doputovalo na Glavni željeznički kolodvor u Splitu, a završna natjecanja ovogodišnjih Sportskih igara mladih potrajat će sve do 30.kolovoza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 17:30