PRODULJENA SURADNJA

HRS ponudio Červaru ugovor do Olimpijskih igara

 Reuters

ZAGREB - Dosadašnji i još uvijek važeći ugovor izborniku rukometne reprezentacije Lini Červaru traje do 31. srpnja ove godine. Červarov ostanak do kraja olimpijskog ciklusa podrazumijevao se sam po sebi, no u HRS-u su odlučili da ga i službeno potvrde s obzirom da je Červar svoj mandat ponudio tijekom Eura u Austriji.

- Imenovali smo tročlano povjerenstvo u kojem su bili Zoran Gobac, tajnik Damir Poljak i ja osobno. Dobili smo smjernice za pregovaranje detaljnih uvjeta. Ugovor će biti potpisan čim se obje strane usuglase oko tih detalja. O financijskim parametrima ne bih govorio, to je stvar odnosa dviju strana, HRS-a i gospodina Červara, rekao je predsjednik HRS-a Sandi Šola.

Unatoč ponudi da preuzme makedonsku reprezentaciju, ne treba sumnjati da će Červar ostati hrvatskim izbornikom.

Nažalost, minimalne su šanse da će doći do odigravanja revijalne utakmice Hrvatska - Svijet povodom proslave 60. godišnjice HRS-a i 80. godišnice rukometa u Hrvatskoj. No proslave će svakako biti, razmatraju se dva termina održavanja. Suparnik neće biti reprezentacija svijeta već reprezentacija svjetskih prvaka - Francuska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 08:26