DOLAZI JAKA BARCELONA

Gyula Gal igra s maskom na svoju odgovornost

Moramo napokon dobiti Barcelonu, ponovio je Zoran Gobac koji je napravio smjenu trenera uoči gostovanja Barcelone u Areni Zagreb (subota)
Zagreb, 130210.Dvorana Arena Zagreb.Rukometna utakmica Lige prvaka 7. kolo, skupina C, CO Zagreb - KopenhagenNa slici: Denis Spoljaric, Jakov Gojun, Gyula Gal.Foto: Nenad Dugi / Cropix
 Nenad Dugi / CROPIX

ZAGREB - U Hrvatskoj se ponašamo kao da je sport crna rupa, a zapravo je jedina svijetla točka u društvu. Na naše utakmice dolaze djedovi i unuci zajedno. Uspješni smo, imamo viziju i znanje, a nemamo osnovne uvjete za rad - poručio je Zoran Gobac dva dana uoči dolaska moćne Barcelone u Zagreb.

Novi trener Nenad Kljaić siguran je da njegova momčad može doći i do pobjede.

- Najosnovnije je osvježiti pretreniranu momčad. Ne smijemo primiti toliko pogodaka za jedno poluvrijeme kao u posljednjim utakmicama. Maksimalno 10 do 13, a ne 18. Vidio sam posljednjih pet Barceloninih utakmica, ali ne brinem se o njima. Važnije je ispraviti pogreške u našoj igri - istaknuo je Kljaić.

Veliki plus za njegovu momčad je povratak Zlatka Horvata.

- Prva velika utakmica nakon toliko mjeseci, konačno sam se vratio. Ne smijemo dopustiti da opet moramo stizati rezultat kao što se to dogodilo više puta ove sezone - rekao je Horvat.

Koliko ogled s Barcelonom znači klubu i igračima, potvrđuje činjenica da je Gyula Gal potpisao izjavu da će s operiranim nosom i zaštitnom maskom igrati na vlastitu odgovornost.

Arena će ponovno biti prepuna - dva dana uoči utakmice ostalo je u prodaji tek malo više od 1000 ulaznica, poručio je direktor Bartol Kaleb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 09:09