ČVRSTO NA ZEMLJI

Duvnjak: Ovo je velik rezultat, čestitam dečkima!

Iduće prvenstvo će se graditi na temeljima ovog i sigurno je da nas čekaju velike stvari
Bec, 310110.Austrija je domacin EURO 2010 u rukometu od 19-31 01.10. U Becu se igraju utakmice poufinala i finala. Polufinale su izborile reprezentacije Islanda, Francuske, Poljske i Hrvatske. U polufinalnim utakmicama finale su izborile reprezentacije Francuske i Hrvatske.Utakmica finala EURO 2010 Hrvatska - FrancuskaNa slici: Manuel Strlek.Foto: Nenad Dugi / Cropix
 Nenad Dugi / CROPIX

ZAGREB - Domagoj Duvnjak je s razlogom jedan od najskupljih igrača na svijetu, a uskoro će biti i glavni kotačić naše rukometne reprezentacije, baš kao i svakog kluba u kojem će igrati. Karijeru su mu obilježila finala s Francuzima, ali i porazi protiv njih. Dakle, motivi za budućnost su ogromni.

- Francuzi su bili i ovoga puta bolji. Dali smo sve od sebe, ali ovaj put ništa, nismo uspjeli. Bili smo blizu, Mirko je odlično branio, ali što je tu je, ovo je svejedno veliki rezultat, čestitam svim dečkima - kazao je Duvnjak, razočaran, ali ponosan.

Iduće prvenstvo će se graditi na temeljima ovog i sigurno je da nas čekaju velike stvari, ovo je zasigurno velika generacija, predvođena velikim Duvnjakom, a sigurno će jedan od najboljih biti i Manuel Štrlek.

- Velika je ovo stvar, ali razočarani smo nakon poraza, to je normalno. Mislim da nisam odigrao na nivou posljednjih nekoliko utakmica, ali u budućnost će sigurno biti bolje, ovo je vrijedno iskustvo - kazao je sjajni Štrlek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 13:28