INCIDENT U POLJSKOJ

Denis Buntić u tučnjavi slomio ruku, Poljaci ga tjeraju iz kluba. Čupić pauzira tri mjeseca

 Ante Čizmić / Cropix

Hrvatski rukometni reprezenjtativac Denis Buntić, slomio je lijevu ruku i pauzirati će tri mjeseca objavio je njegov klub Kielce.

Poljski mediji tvrde da je Buntić slomio ruku u subotu navečer nakon što se potukao u jednom noćnom klubu. Iz Kielcea su najavili oštre sankcije za Hrvata, a spominje se i raskid ugovora na štetu Hrvata:

- Razgovarao sam s njim i s njegovim menadžerom, a istraga je još u toku. Denis tvrdi da se potukao jer je branio prijatelja, no bez obzira na sve biti će drastično kažnjen, rekao je poljskim medijima predsjednik Kielcea Bartus Saarvas.

Najbolji hrvatski rukometaš u protekloj godini Ivan Čupić ipak je teže ozlijeđen i morat će na operaciju ramena, potvrdio je detaljan pregled ramena obavljen danas u Zagrebu.

Čupić je ozlijeđen u posljednjim trenucima dvoboja za broncu protiv Slovenije na SP-u u Barceloni, a pregled je pokazao da je došlo do potpunog iščašenja ramena. Rame je odmah po ozljedi vraćeno na mjesto, no došlo je i do rupture ligamenata, te do odlomljivanja jednog dijela kosti lopatice pa je potrebna operacija, priopćeno je iz Hrvatskog rukometnog saveza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 17:30