ŽIVOTNI SUNOVRAT

CURE DETALJI HAPŠENJA TIGERA WOODSA 'Mrmljao je i jedva stajao na nogama. Bio je jako pospan, našopao se tabletama'

 Jupiter police

Nekad najbolji svjetski golfer Tiger Woods nije imao niti kap alkohola u organizmu kada je pod optužbom da je vozio pijan uhićen u ponedjeljak rano ujutro. Testiranja su pokazala da je u krvi imao 0,00 promila alkohola, javljaju američki mediji.

Prema neslužbenim policijskim izvješćima, 41-godišnji golfer je spavao za volanom kada je policija ugledala njegov automobil pokraj ceste te su ga jedva uspjeli probuditi. Na pitanja policije odgovarao je usporeno i jedva razumljivo.

Woods je uhićen na području Jupitera, otoka u američkoj saveznoj državi Floridi na kojemu Woods živi.

Unatoč prvim izvješćima koja su govorila da se Woods opirao uhićenju, dežurni policajac napisao je kako je golfer surađivao koliko je mogao.

- Bio je jako pospan. Jedva je držao oči otvorenima, a imao je i priličnim problema sa hodanjem.

Neki su mediji izvijestili da je Woods uzeo nekoliko vrsta lijekova za bolove, uključujući vicodin. Jednostavan test trezvenosti nikako nije položio: nije mogao staviti prst na nos, hodati po ravnoj liniji niti stajati na jednoj nozi.

Tiger Woods u ponedjeljak je objavio priopćenje u kojemu pojašnjava okolnosti uhićenja.

- Razumijem ozbiljnost vlastitih postupaka i preuzimam potpunu odgovornost za svoje ponašanje. Želim da javnost zna kako nisam konzumirao alkohol. Ono što se dogodilo je neočekivana reakcija na lijekove koje sam dobio na recept. Nisam uopće shvaćao da bi kombinacija tih lijekova mogla tako snažno utjecati na mene, navodi se u priopćenju.

- Želim se najiskrenije ispričati svojoj obitelji, prijateljima i obožavateljima. Očekujem od sebe puno više. Učinit ću sve što je u mojoj moći kako se ovo više ne bi ponovilo. U potpunosti ću surađivati s organima reda, a osobno bih se želio zahvaliti pripadnicima policije Jupitera i Uredu policije okruga Palm Beach zbog njihova profesionalizma, zaključuje u priopćenju.

Besprijekoran imidž jednoga od najboljih golfera u povijesti toga sporta, prvi puta je narušen 2009. skandaloznim otkrićem da je Woods imao brojne ljubavnice dok je bio u naizgled idiličnom braku s Elin Nordegren.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 13:22