U TUČNJAVI SLOMIO RUKU

Buntić se pravda: 'Morao sam braniti prijatelja'

'Prišao mi je neki lik, nastalo je komešanje, ustao sam bez namjere bilo kakve, odmaknuo ga, na što je on udario mog prijatelja, a ja nakon toga njega i to je cijela istina'
 Dragan Matić / Cropix

Echo Dnia poljski dnevnik navodi da je hrvatski rukometni reprezentativac Denis Buntić slomio ruku u tučnjavi u jednom klubu u središtu Kielca. Pukla je kost, a po navodima iz poljskih medija najmanje 10 do 12 tjedana neće biti na terenu.

Nakon Štrleka i Čupića i treći naš 'Poljak' je stradao, a kada se doda da je Losert u problemima s koljenom, ispada da je samo Musa od petorice spreman za nastavak Lige prvaka. To naravno brine poljski tim koji je s maksimalnim učinkom završio prvih 7 kola u Ligi prvaka u kojoj ima velike ambicije ove sezone.

- Bili smo vani, ostao sam sjediti, prijatelj je išao plesati. U jednom trenutku mu je prišao neki lik, nastalo je komešanje, ustao sam bez namjere bilo kakve, odmaknuo ga, na što je on udario mog prijatelja, a ja nakon toga njega i to je cijela istina.

Predsjednik Saarvas je ljut?

- Razumijem ga, ljut sam i ja, nije mi svejedno da se to uopće dogodilo. Sačekat ću ga dok se vrati pa ćemo vidjeti, što i kako. Sada je najvažnije da se ruka izliječi.

Bio je kod doktora?

- Jesam, stavili su mi neku plastiku. Lom uopće nije tako ozbiljan, doktor je rekao 4 do 6 tjedana - kaže nesretni Bunta koji je zbog ozljede ramena propustio SP u Španjolskoj.

Mediji navode da ovo nije prvi slučaj koji se dogodio, da je prije manje od godinu dana još jedan Hrvat, Željko Musa, vozio automobil pod utjecanjem alkohola. I on je tada kažnjen novčano.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 02:33