SAMOUVJERENA I SIGURNA

Blanka: To je bizarna priča, pa naravno da ne postoji takav film

Mirno i racionalno Blanka Vlašić iznosila je razmišljanja o ‘svom filmiću’ koji to zapravo nikada nije bio
Zagreb, 310809.Atletski stadion Mladost.IAAF Grand Prix 2009 Zagreb.Na fotografiji: Blanka vlasic.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX

DOHA - Sedam dana pod pustinjskim suncem Dohe opčinilo je Blanku Vlašić, pa nije ni pokušala izbjeći priču o famoznom “filmiću” koji kruži internetom. Dobro raspoloženje je netaknuto. Iščekujući petak (7.30 ujutro) i kvalifikacije skoka u vis na Svjetskom dvoranskom prvenstvu, prokomentirala je priče koje su zagadile medijski prostor.

- Možda se sve to može nazvati bizarnošću, no ispod časti mi je to komentirati. Smiješno je ulaziti u bilo kakve diskusije. Sigurno je jedino da ću se konzultirati s odvjetnikom oko sljedećeg koraka.

Svaka Blankina rečenica bila je mirna. Samouvjerenost i sigurnost osjetila se u njenim racionalnim mislima. Znala je da je nemoguće da takva priča ima veze s istinom.

- Normalno da je nemoguće da postoji takav film. Ipak, prve su mi misli bile šok i nevjerica, ali i to da mi netko želi napakostiti. Svjesna sam da sam kao javna osoba uvijek na meti. Nisam ni prva ni zadnja kojoj se takvo što dogodilo.

Pomislila je i da tajming, nekoliko dana uoči Svjetskoga dvoranskog prvenstva i novog napada na svjetski rekord, sigurno nije slučajno odabran.

- Nisam takav životni optimist da bih od ljudi uvijek očekivala najbolje. Ja ću sve ovo izdržati, ali žao mi je obitelji kojoj nije bilo lako proći sve ovo. No, bilo pa prošlo.

Joško Vlašić: Spremamo tužbu

- Još od prošlog petka znao sam da kruže mejlovi i priča o tome, ali Blanki i Bojanu namjerno nisam htio javiti da im ne poremetim mir uoči natjecanja. U svakom slučaju pripremamo tužbu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 21:22