UPITAN ZA EP

Balić: Bit će sve u redu s leđima, bit ću spreman

Rukometnog virtuoza Ivana Balića opet su ‘uhvatila leđa’ uoči početka glavnog dijela priprema za neko veliko rukometno natjecanje
Zagreb, 300109.Sportska dvorana Arena Zagreb.Svjetsko prvenstvo u rukometu Croatia 2009. Polufinalna utakmica Hrvatska - Poljska 29 : 23Na slici: Ivano Balic, Pero Metlicic, Blazenko Lackovic, Zlatko Horvat, Domagoj Duvnjak.Foto: Nenad Dugi / CROPIX
 Nenad Dugi / CROPIX

Ivano Balić opet ima problema sa leđima, ali tvrdi da ga to neće zaustaviti i da će nastupiti na predstojećem Europskom prvenstvu. Drugi dio reprezentativnih priprema nastavlja se 2. siječnja, a izbornik Lino Červar se nada da će Balić izdržati napore i pojaviti se u Makarskoj.

- Ma nema problema – izjavio je jedan od najboljih rukometaša današnjice.

Ivano Balić nije mogao odraditi nijedan trening sa reprezentacijom, a već dva tjedna ima ozbiljnih problema sa leđima koja su ga već i ranije mučila.

- Zabrinut sam, ne znam hoće li Ivano moći ići u Austriju. U ovom trenutku je Ivanovo zdravlje ispred svega. Zato će naša liječnička komisija odlučiti hoće li igrati ili ne. Nećemo ga uništavati, ne bude li mogao, neće ići. U ovom trenutku je Ivanovo zdravlje ispred svega – rekao je Zoran Gobac.

No, Ivano najbolje poznaje svoje tijelo, a želja za nastupom nije upitna te tvrdi:

- Bit će sve u redu, bit ću spreman. Ne znam čemu cijela ta panika. Idem na terapije i 2. siječnja ću normalno početi trenirati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 17:35