U ČETVRTAK 'DAN D'

Željko Kerum ljutit nakon Torcidinih ovaca

 Nikola Vilić / Cropix

SPLIT - Predsjednik Skupštine Hajduka, odvjetnik Vinko Radovani bio je najavljen u srijedu ujutro na konferenciji za novinare kako bi najavio održavanje skupštine kluba koja je zakazana za nedjelju u 12 sati, ali presica u zadnji čas odgođena za četvrtak. Razlog je smrtni slučaj u obitelji Radovani.

U Hajduku se s velikom zebnjom očekuje ovaj sastanak na kojem će se okupiti brojni dioničari i to posebno u svjetlu sve jačeg otpora koji dolazi od strane navijača, Torcide. Javna je tajna da je gradonačelnik Željko Kerum bio jako ljutit nakon najnovijeg performansa s ovcama na Poljudu kojeg je priredila Torcida.

U Kerumovom štabu stalni su razgovori o predstojećoj skupštini na kojoj se očekuje veliki broj dioničara-navijača, a tim razgovorima nazoče predsjednik Hajduka Joško Svaguša i član uprave Ivica Šurjak. Sigurno je da će biti “škakljivih” pitanja i otvorenog suprotstavljanja od strane malih dioničara. Najviše je zamjerki vezano uz sastav Nadzornog odbora i to na kandidate koje je predložio Kerum. U praksi mali dioničari neće moći srušiti Kerumove kandidate jer je glasačka mašinera u njegovim rukama, ali da će biti zanimljivo to je sigurno.

U nedjelju u 12 sati u dvorani SC Gripe, aktualno čelništvo Hajduka igra važnu utakmicu. Nitko i ne spominje da večer prije, u subotu na Poljudu gostuje sesvetska Croatija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 17:06