VJERUJE U POBJEDU

Zec: Zabit ćemo ga Hajduku već u prvih pola sata

Split, 210410.Stadion Poljud.?Prva finalna nogometna utakmica Hrvatskog kupa izmedju Hajduka i Sibenika.Na fotografiji: slavlje strijelca izjednacujuceg pogotka za Sibenik Ermina Zeca.?Foto: Paun Paunovic / CROPIX
 Paun Paunovic / CROPIX

Hajduk vodi 2-1 u Kupu, a ukupno u zadnja dva dvoboja Ibričić vodi sa 2-1 kontra Zeca.

- Svaka mu čast, moglo je biti i gore po nas da nije fulao penal - kaže 22-godišnji Zec kojega su nekidan došli gledati iz Turske, a čeka još i ponude iz Njemačke. Znači li to da su Hajduk i Dinamo otpali?

- To nikad ne bih rekao, poštujem ‘modre’ i ‘bijele’, ali cilj je otići u inozemstvo.

Ćiro ga je vratio u reprezentaciju BiH nakon što je bio istjeran zbog kašnjenja u krevet.

- I Kina je inozemstvo - smije se Zec, ali tamo se odlazi pri kraju karijere.

Nekidan ga je u Šibeniku posjetila djevojka iz rodnog Bugojna, ali je morala natrag jer studira u Sarajevu, a na finale dolaze braća, mlađi igra u Iskri u Bugojnu:

- Bolji je od mene, tko zna gdje će on, preskočit će Šibenik. Ima nas Bosanaca ovdje i previše. Evo i naš Dajić, volio bih da trener stavi njega. S njim se odlično slažem, dat ćemo gol Hajduku već u prvih pola sata. I onda, kad se Hajduk otvori, uvaljujemo drugi, pa gotovo.

Zecu je uzor Cristiano Ronaldo i sanja da bi jednoga dana osvanuo u Barceloni. Na transfer cjenicima Zeca se traži i neki ga već sad procjenjuju na više od milijun eura, a u Hajduk nije htio ispod tri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 15:15