PREPIRKE OKO TRANSFERA

Zec: Dosta mi je, vraćam se na Šubićevac!

Razočaran neodlaskom u inozemstvo, Zec iznenada osvanuo u Šibeniku, odlučan u nakani da do ljeta igra na Šubićevcu!
 Drago Sopta / Cropix

ŠIBENIK - Kako se bliži kraj prijelaznog roka, tako je sve manja mogućnost da bi Ermin Zec mogao pronaći unosan inozemni angažman. U prilog takvoj konstataciji ide i neočekivano pojavljivanje Zeca u Šibeniku. Razloge takve odluke, sam je pojasnio:

- Dugo sam čekao, čekao i nisam dočekao da odem van! Ništa od pustih ponuda nije realizirano i što mi drugo preostaje nego da se stavim na raspolaganje treneru Karačiću. Želim proljetni dio prvenstva dočekati potpuno spreman.

• Kako to, pa prijelazni rok još nije gotov?

- Sve bitno je otišlo u vjetar! Sada se jedino može iz manje kvalitetnih klubova pojaviti neka još manje atraktivna ponuda, a to nikome ne bi odgovaralo! Uostalom, da se sada i pojavi neka opcija nemoguće je u ovih preostalih nekoliko dana prijelaznog roka, osigurati potrebnu inozemnu vizu, s BiH putovnicom. Kasno je nažalost za sve.

• Vi kao da ste se unaprijed predali?

- Kakva predaja, ne radi se o tome! Jednostavno, nisam više u mogućnost čekati. Ovako je bolje za sve, bar znamo na čemu smo. Nitko ne bi bio sretnije od mene da sam sada negdje na pripremama s nekim europskim klubom, ali stvarnost je drukčija.

Dolazak svog najboljeg igrača iz Bugojna nije očekivao ni direktor Karadžole, ali on za razliku od Zeca drukčije gleda na postojeću situaciju:

- Prijelazni rok još uvijek traje i samim time nije otpala mogućnost transfera Zeca u inozemstvo! Činimo sve da do toga dođe i dok postoji i najmanja nada, treba vjerovati u to.

• A ne dođe li do toga? Hoće li se Zec priključiti momčadi i igrati na proljeće?

- O tom, potom! Ne mogu pričati hipotetski, u stilu, “što bi bilo, kad bi bilo”. Vidjet ćemo što nam nosi novi dan. Valja biti optimist, u svakom pogledu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 20:30