ŠUBIĆEVAC I DALJE ČEKA

'Za Zeca nismo dobili nijednu pravu ponudu!'

Na Šubićevcu konačno javno progovorili o neuspješnom pokušaju transfera svoga najboljeg igrača Zeca u inozemstvo!
 Drago Sopta / Cropix

ŠIBENIK - Još je neizvjesno hoće li Ermin Zec ostati na Šubićevcu ili će pak “u minutu do dvanaest” uspjeti pronaći inozemni angažman i otići. Nakon poduže medijske šutnje, pred “sedmu silu” napokon je izašao Željko Dulibić, drugi čovjek Skupštine “modrih”, koji je dosta znakovito pojasnio sva zbivanja oko svog silno eksponiranog napadača.

- Prava i jedina istina jest da smo za Zeca do sada imali samo jednu konkretnu ponudu. Sve ostalo je bilo u domeni medijskih spekulacija i neformalnih razgovora. Ta jedna jedina ponuda, pristigla iz Turske, uopće nije bila vrijedna pažnje. Uz napomenu da Zec nije bio spreman otići na posudbu, koja je u jednom trenutku, također, bila aktualna. Jednostavno, pravih ponuda nije bilo i tu je priči kraj - ustvrdio je Dulibić.

Ni naša dva najveća kluba, Dinamo i Hajduk, nisu bili u kombinacijama za dovođenje Zeca u svoje redove, što je Dulibić posebno želio naglasiti:

- To što je gospodin Mamić tvrdio po medijima, kako je za Zeca nudio 1,500.000 eura, jednostavno ne drži vodu. Nikome u klubu on to sigurno nije nudio! Isto je i s Hajdukom, čija službena ponuda nikada nije došla u našu kancelariju. Toliko o tome, da ne bi bilo nikakvih nejasnoća, što ne znači da mi ne bismo pregovarali da bilo je nečega konkretnog.

Zec, umoran od svega, uredno trenira s ostalim suigračima, ali je, po Dulibiću, njegov ostanak na Šubićevcu još neizvjestan:

- On je tu, spreman nastaviti igrati do ljeta, ali mogućnost odlaska još postoji. Naime, prijelazni rok u Rusiji, Ukrajini i Švicarskoj još traje i ako se ukaže neka povoljna prilika, Zec će sigurno otići.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2024 20:37