NESTAŠNI TRENER

Wenger varao suprugu s 22 godine mlađom repericom?!

Arsene Wenger nije samo doživio dva poraza na klupi Arsenala prošli tjedan, nego mu se zaljuljao svijet i u privatnom životu objavom da ima ljubavnicu u Parizu
 AFP

ZAGREB - Kako otkriva i čudi se britanski Daily Mail, Arsene Wenger (61), slavni trener Arsenala, koji je magistrirao ekonomiju u Strasbourgu i govori pet jezika, imao je u protekle dvije godine ljubavnicu u Parizu, i to ni manje ni više nego trećerazrednu repericu Soniju Tatar (39) koja nastupa kao Donya, a u francuskim je sportskim krugovima na glasu kao groupie-djevojka nogometaša.

Afera je, dakako, provaljena po već viđenom klišeu: ljubavnica je pobjesnila što joj ljubavnik ne želi napustiti zakonitu suprugu, a kad joj ucjene nisu dale ploda, prodala je svoju priču medijima za 1,000.000 funta. Dakako, pobrinula se i da na pariški aerodrom i u restoran gdje se posljednji put susrela s ‘dragim’ pozove fotoreportera.

Wenger, inače, u Londonu živi sa suprugom Annie (53), s kojom ima kćer Leah (13), a jedna od četiri Wengerove pokćerke iz ženina prvog braka, Ericka Cook, iz SAD-a je za Daily Mail poručila da “njena majka ne vjeruje u objavljenu priču” te da je “dotična samo željna novca, slave i publiciteta”.

Soniju je nogometni stručnjak kojeg zbog sustavnosti i znanstvenog pristupa zovu Profesor, upoznao prije dvije godine kao konobaricu u restoranu na Champs-Elysées. Svjedoci kažu da je planula ljubav na prvi pogled, razmijenjeni su brojevi telefona, i kako to već ide... Wenger joj je, među ostalim, darovao i sat vrijedan 20.000 funta, no Sonia je teško podnosila razdvojenost, nadala se da će Arsene preuzeti neki francuski klub i biti joj bliže...

Wenger se oglasio priopćenjem u kojem kaže da se radi o “jako ozbiljnoj stvari” i da je “ne želi javno komentirati nego je razriješiti privatno”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 14:20