'POJAČANJA SU VRHUNSKA'

Vrsaljko: Protiv Neftčija želim pun stadion i atmosferu kao nikada od sada

 Drago Sopta/Cropix

Luis Ibanez i Šime Vrsaljko navratili su do Maksimira iako im je danas slobodan dan. Mladi igrači Dinama došli su pogledati kako napreduju radovi na stadionu.

- Sada ovaj stadion liči na nešto - otelo se Ibanezu koji je sa suigračem navratio na radno mjesto , unatoč slobodnom danu. Dao je Jurčić dečkima “otpust” do ponedjeljka, kada bi u večernjem terminu trebali isprobati novu travu. Što svlačionica očekuje dva dana kasnije, pitali smo Vrsaljka.

- Pun stadion i atmosferu kao nikada do sada - ispalio je iste sekunde. U subotu su malo gledali Neftçi na snimkama.

- Nisu loši. Vole se nadigravati, što nama odgovora, a misli su nam usmjerene isključivo prema pobjedi - jasan je desni bek. Njegov pandan na lijevoj strani, Luis Ibanez, otišao je korak dalje:

- Želimo da već u Zagrebu ostvarimo prednost koja jamči miran uzvrat. Rezultat? Recimo sve više od 2-0. Kao glavni forte ovog Dinama naveo je iskustvo.

- Mladi smo, ali većina nas je ovdje zajedno već tri, četiri godine. A i pojačanja koja su došla su vrhunska...

Protiv Neftçija se ide s novim sustavom igre. Upravo će Vrsaljko i Ibanez imati bitne role s rombom na sredini.

- Na pripremama smo vidjeli da je to dobro. A i kad sam došao u Dinamo igrali smo nešto slično, tako da to nije nepoznanica. Imamo dosta prostora, ali to neće značiti bezglavo trčanje po prostoru - završio je Vrsaljko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 19:55