OVACIJE BERNABEUA

Video: Madrid se naklonio malom čarobnjaku! Pogledajte fantastičnu golčinu Luke Modrića

 REUTERS/Juan Medina

Real Madrid upisao je pobjedu u 34. kolu španjolske Primere protiv Villarreala (3:0). Jedan od pogodaka postigao je i naš Luka Modrić u 76. minuti koji je nekoliko trenutaka kasnije i izašao iz igre uz ovacije punog Santiago Bernabea.

Danilo je probio desnu stranu i ubacio u kazneni prostor, a hrvatski reprezentativac je izvrsnom reakcijom u padu s desetak metara poslao loptu u mrežu. Vodeći pogodak djelo je Karima Benzeme u 41. minuti dok je vodstvo Madriđana povećao Lucas u 69.

Vodeći sastav španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona frustracije zbog tri uzastopna poraza, iskalila je na Deportivu kojega su u La Coruni u susretu 34. kola ponizili sa čak 8-0 (2-0), a u golijadi je s pogotkom i asistencijom sudjelovao i hrvatski reprezentativni veznjak Ivan Rakitić.

Madridski Atletico s minimalnih je 1-0 kao gost svladao Athletic u Bilbau, a strijelac jedinog gola na utakmici bio je Fernando Torres u 38. minuti. Ovim pobjedama Barcelona i Atletico su stigli do 79 bodova, dok je Real Madrid s bodom manje na trećem mjestu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 12:25