OČAJNI BAVARCI

VIDEO: GUARDIOLA OŠAMARIO ALCANTARU Bayernov autobus napadnut pri odlasku sa stadiona

Osim poraza od Borussije Dortmund u utakmici Superkupa (4-2), nogometaši Bayerna su u subotu navečer doživjeli još jedno negativno iskustvo…

Naime, pri izlasku sa stadiona Westfalen u Dortmundu autobus u kojem su bili europski prvaci napadnut je bocama. Vozilo je pretrpjelo manju štetu, ali srećom nitko nije ozlijeđen, potvrdila je policija.

Protiv huligana koji su bacili boce bit će podnesene prekršajne prijave, ali osim spomenutog incidenta, derbi je prošao u mirnom ozračju i bez većih izgreda.

Uz huliganski napad, nakon utakmice pojavila se snimka u kojoj je Guardiola svom ljubimcu Thiagu Alcantari opalio šamar za vrijeme prekida.

- Izgubili smo 4-2, ali ja nemam osjećaj da je dortmundska momčad bila puno bolja od nas. Sve u svemu, zadovoljan sam našom predstavom i ponašanjem u utakmici. Moramo biti svjesni da smo igrali protiv izuzetno jake momčadi – rekao je Bayernov španjolski trener.

Borussia je, podsjetimo, do pobjede i prvog trofeja sezone došla dvama pogocima Marca Reusa, jednim Ilkaya Gündogana i autogolom Daniela van Buytena. Dvostruki je strijelac za Bayern bio Arjen Robben

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 17:26