ISPALI IZ KUPA

VIDEO: Guardiola: Ja sam kriv, ne vidim pogreške!

Ispadanjem iz Kupa kralja nogometaši Barcelone riješili su se utega titule ‘prvaka svega’
 Reuters

ZAGREB - Jednom je niz morao stati. Da je mogao birati, Josep Guardiola vjerojatno bi izabrao Kup kralja kao natjecanje u kojem će zastati njegov nepogrešivi marš. Barcelonin trener nije, kako to znaju učiniti engleski menadžeri, podcijenio kup-natjecanje. Na teren je poslao najjaču postavu, ali zaostatak od 2-1 iz prve utakmice na Nou Campu nije mogao stići. Sevilla je otišla u četvrtfinale unatoč domaćem porazu 0-1.

Guardiola se posuo pepelom nakon utakmice u Andaluziji proglasivši se glavnim krivcem za kraj osvajačkog pohoda ponosa Katalonije.

- Imam osjećaj da sam iznevjerio svoje igrače. U nečemu očito griješimo, a ja ne znam u čemu. Ako nam se ovakvo ispadanje dogodi u Ligi prvaka, bit će to zato jer ja ne uočavam problem - samokritičan je bio Guardiola.

Iako to očito doživljava tragično, sumnjamo da će Pepu itko pretjerano zamjeriti ovaj neuspjeh. Čak ni s ovakvom Barcelonom nije mogao unedogled osvajati trofeje. Do nastavka Lige prvaka, Messi i društvo se mogu koncentrirati na Primeru. U subotu im u goste dolazi upravo Sevilla. Jesu li mogli zamisliti bolju priliku za osvetu?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 20:15