MAJSTOR OSTAJE MAJSTOR

VIDEO: Dudu dvostruki strijelac u masovnoj tučnjavi! Vida hvatao protivnika za glavu

 youtube

U najvećem derbiju Ukrajinske lige Šahtar je kao domaćin slavio protiv lidera Dinama iz Kijeva s 3-0, a dva je gola zabio bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva.

Eduardo je pogađao u 33. i 78. minuti, a u strijelce se za "Rudare" upisao i Welington (73). Dvoboj u Lvivu obiježila je i opća tučnjava igrača u 80. minuti nakon koje su isključeni Jarmilenko kod gostije, te Kučer i Stepanenko kod domaćih. Eduardo je odigrao cijelu utakmicu za Šahtar, koji je nastupio bez svog kapetana Darija Srne, dok je Domagoj Vida igrao svih 90 minuta za Kijevljane. Unatoč porazu, Dinamo vodi s četiri boda više od Šahtara, kojeg u četvrtak čeka uzvratni dvoboj Europske lige u Sevilli.

Osim dva pogotka Eudarda valja izdvojiti i masovnu tučnjavu koja je izbila između dviju momčadi u kojoj je sudjelovao i naš Domagoj Vida. Jarmolenko je u gužvi nogom opalio Stepanenka, a sudac je čitavu situaciju smirio na način da je pokazao čak nekoliko žutih i dva crvena kartona. POGLEDAJTE VIDEO!

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 08:57