IPAK ODLAZI

Victor Valdes sljedeće sezone u Monacu usprkos ozljedi

Valdes bi se, usprkos ozljedi, vrlo brzo trebao pojaviti na liječničkim pregledima u Monaku i nakon toga staviti potpis na ugovor
 AFP

Vratar Barcelone Victor Valdes trebao bi od sljedeće sezone biti član Monaca, izvještava u subotu francuski L'Equipe.

Već je mjesecima poznato da će 32-godišnji nogometaš na kraju aktualne sezone napustiti Barcelonu u kojoj je proveo cijelu karijeru. Isto tako, već se dugo Monaco spominje kao njegova moguća buduća destinacija, ali posljednjih su se tjedana pojavili određeni upitnici.

Najprije se počelo nagađati da se Valdes, koji je navodno potpisao i predugovor s Monacom, počeo predomišljati zbog ponude Manchester Cityja, a potom se iskusni golman teško ozlijedio zbog čega će biti izvan travnjaka sve do listopada.

Pojavila se zbog toga sumnja da bi Monaco mogao odustati od transfera, ali L'Equipe se poziva na pouzdane izvore iz kluba, i tvrdi da će posao uskoro biti zgotovljen. Valdes bi se vrlo brzo trebao pojaviti na liječničkim pregledima u Monaku i nakon toga staviti potpis na ugovor. Postat će time konkurent našem Danijelu Subašiću koji je od siječnja 2012. prvi čuvar mreže kluba iz Kneževine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 07:43