MOŽE LI GORE?

VELIKAN SE POTPUNO SROZAO Osoba s Interpolove tjeralice traži investitora Rangersima!

Direktor Glasgow Rangersa Sandy Easdale sastao se prošli tjedan s potencijalnim investitorom iz Malezije Datukom Faizoullom bin Ahmadom te još dvojicom njegovih sunarodnjaka. Vijest koju je objavio BBC ne bi bila posebno zanimljiva da posrednik u razgovoru nije bio Rafat Rizvi, osoba koju traži Interpol!

Malezijska novinska agencija prenijela je izjavu Bin Ahmada, predsjednika malezijskog prvoligaša Felda Uniteda, koji je porekao bilo kakvu vezu s Rizvijem objašnjavajući da je u Škotsku stigao izvidjeti potencijalne mogućnosti suradnje s Rangersima.

- Nemam pojma tko je Rizvi - rekao je Bin Ahmad, koji je prošli tjedan u Glasgowu ručao s Easdaleom i Rizvijem.

Inače, indonezijska policija traži Rizvija, koji je u toj zemlji osuđen u odsutnosti zbog financijskih malverzacija. U ovoj priči Rizvi je navodno savjetnik Bin Ahmada, koji je Easdaleu predstavio svog suradnika Azmana bin Ismaila, navodno zainteresiranog za kupnju kluba s Ibroxa.

S druge strane, Rangersovi Udruženi navijači ponovili zahtjev Upravi da otpusti Easdalea (koji je u prošlosti zbog poreza i sam imao problema sa zakonom) nakon informacija o njegovoj povezanosti s Rizvijem. Klub se zasad službeno nije oglasio...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 05:05