U MISLIMA DRUGDJE?

Usred europskog prvenstva i nakon Dalićevih kritika, Petković sinoć na Instagramu objavio znakovitu fotografiju...

Izbornik Dalić na presici ga je poprilično neshvatljivo izdvojio...

Bruno Petković na treningu reprezentacije

 Ante Cizmic/Cropix

Dan nakon poraza od Španjolske (0:3) hrvatski izbornik Zlatko Dalić održao je konferenciju za medije. Na njoj je javno kritizirao Bruna Petkovića koji je protiv ‘furije‘ promašio jedanaesterac.

- To je isto situacija koju moramo riješiti. Zna se, penale pucaju Kramarić i Modrić, ali oni nisu bili u igri. Pravilo je da igrač na kojem se napravi penal, ne izvodi penal. Ako mi nismo stigli tu reagirati, reagirati i dozvati, onda postoji hijerarhija u reprezentaciji, postoji pravilo, da se poštuje i sluša starije igrače. To ćemo mi riješiti. Petković nije trebao pucati penal, tim više što ga je promašio u Ligi nacija s istim vratarom. Nema reprezentaciji mjesta egu, niti nikakvom iskakanju, dokazivati se...To je stvar koju ću ja riješiti - rekao je Dalić uz dodatak da su penal trebali izvesti Perišić ili Majer.

Nekoliko sati nakon neshvatljive Dalićeve kritike koji je tako, ispada, za poraz od Španjolske okrivio samo jednog igrača na Instagramu se znakovitom fotografijom oglasio Bruno Petković.

Objavio je sliku na kojoj hoda zagrljen s djevojkom. "Punjenje baterija", dopisao je Petković u obliku emojia.

image

Story objava Brune Petkovića

/Screenshot Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2024 10:32