NOVE PONUDE

Tottenham spremio 10 milijuna eura za Lovrena, Chelsea nudi milijun više!

Prema vrlo ozbiljnim izvorima u ponedjeljak bi na faks u Maksimirsku 128 trebala bi stići i ponuda Chelsea od 11 milijuna eura, a očekuju se još dvije ponude iz Francuske i Italije
 Davor Pongračić / Cropix

Tottenham bi ovoga tjedna trebao poslati novu službenu ponudu za Dejana Lovrena u visini od 10,2 milijuna eura, prema vrlo ozbiljnim izvorima u ponedjeljak bi na faks u Maksimirsku 128 trebala bi stići i ponuda Chelsea od 11 milijuna eura. S tim da to još nije sve, u plavom domu očekuju još dvije ponude iz Francuske i Italije, ali imena klubova nismo uspjeli saznati. Navodno u kontakt-pismu koje prethodi ponudi postoji klauzula po kojoj se Dinamo mora obvezati da imena tih klubova neće izaći u javnost.

SAZNAJTE SVE O SPORTU NA STRANICAMA SPORTSKIH NOVOSTI

Iako se kompletni zimski prijelazni rok fokusirao na Marija Mandžukića i njegovu prodaju Werderu, izgleda da će boom biti Dejan Lovren. Nije to nikakvo iznenađenje, uostalom, mladi A reprezentativac prvi je i zasad jedini dinamovac koji je dobio bilo kakvu službenu ponudu. Prije otprilike dva tjedna stigla je prva, Spursi su tada nudili 7 milijuna eura, što je Zdravko Mamić odbio. Zanimljivo, za Mandžukića još nije stiglo ništa službeno, sve je još na bazi pregovora.

Vratimo se ipak Lovrenu koji bi mogao postati najveća zvijezda prijelaznog roka u Maksimiru. S nestrpljenjem se ovog tjedna očekuju ponude Tottenhama i Chelsea te klubova iz Francuske i Italije. Sve su uglavnom one od kojih boli glava, odnosno ulaze u skupinu 'nemoralnih’. Takve su obično prodavale Dinamove nogometaše. Zanimljiva činjenica je upravo ta neviđena 'eksplozija’ Lovrena u samo godinu dana. Baš mu se sve poklopilo, od Dinama do A reprezentacije. Isto tako su frapantne brojke koje se nude za njegove usluge. Jer, radi se o stoperu, ne o napadaču! Na kraju je Lovren skuplji eksponat od Mandžukića. To nitko u Maksimiru nije mogao niti sanjati.

Zanimanje za Lovrena i fantastične cifre koje su u optjecaju pokazuju još nešto. Dinamovi nogometaši iznimo su cijenjeni u Europi. Izgleda da su prodaje Eduarda, Ćorluke, Modrića, Vukojevića, Pokrivača, ranije Pranjića ili Olića determinirale maksimirski klub za vrijednost u kojoj se mogu pronaći vrhunski nogometaši.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 11:38