DIZANJE FORME

Tomasov: Rijeka nema što tražiti na Poljudu

 Vladimir Dugandžić / Cropix

SPLIT - Nakon 8-0 na startu prvenstva u Poljudu vlada atmosfera zadovoljstva i sreće. Dani uoči gostovanja Rijeke prolaze u revijalnom tonu, prava suprotnost od turobne i sive jeseni i zime. Iako kalendarski još nije stiglo proljeće vratilo se samopouzdanje, ambicije rastu...

- Rijeka nema što tražiti na Poljudu – poručuje mladi Zadranin Marin Tomasov koji se oslobodio grča kako na terenu tako i u izjavama za medije.

- Nije podcjenjivanje, ali ne bih govorio o Rijeci jer je najvažnije kako ćemo mi odigrati. A konačno smo otpustili kočnice i vjerujem da ćemo biti samo još bolji. Trener Reja je udario temelje, a Poklepović je dao svoju glazuru. Nadali smo se ovakvom startu. Uz naše navijače nemamo izbor nego ići na pobjedu. Riječani će doći braniti se kao uostalom i sve druge momčadi koje dolaze na Poljud. A mi moramo probiti taj bedem.

Tomasov je oživio na desnom boku, nakon podužeg vremena po dolasku iz Zadra, prodire, asistira, a čeka se njegov jači golgeterski učinak.

- Odgovara mi igrati na desnoj strani. Nisam nikad gubio vjeru u svoje sposbnosti. Bilo je i težih trenutaka u karijeri, a znao sam da moram raditi i da će mi se to vratiti. Tomasov tvrdi da ova momčad Hajduka može još bolje i da ima rezervi.

- Nastojat ćemo podizati formu do sudara s Dinamom u polufinalu Kupa. Ne bojim se da ćemo za te utakmice biti pravi – zaključuje 22-godišnji Zadranin.

On se nada da će do kraja potvrditi epitet najtalentiranijeg mladog igrača s kojim je stigao iz Zadra i da će se naći na mapi izbornik Slavena Bilića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 16:19