TUŽNI RIJEČANI

SVLAČIONICA RIJEKE 'Imamo za čime žaliti, tko zna što bi bilo da smo iskoristili barem jednu šansu'

Posljednje dvije godine stvarno smo odigrali dosta dobrih utakmica u Europi - kazao je Močinić

Nakon utakmice u Sevilli riječki nogometaši bili su razočarani. Uspjeh protiv branitelja naslova na njihovom stadionu nije bio daleko. Moglo se i više napraviti u Sevilli uvjereni su u svlačionici Rijeke. Matej Mitrović bio je vidno razočaran:

- Imamo za čime žaliti. U nastavku smo pokazali da se može igrati protiv Seville na njezinom stadionu, stvorili smo nekoliko dobrih prigoda koje, nažalost, nismo iskoristili. U 1. poluvremenu domaćin nas je dosta pritisnuo, nismo igrali kako treba i u tom smo periodu primili gol. Pokušali smo se kasnije izvući, ali nije išlo. Dogodila se jedna pogreška i velika momčad kao što je Sevilla to je znala kazniti.

Ivan Močinić je kazao:

- U utakmicu nismo ušli kako treba. Sevilla je bolje otvorila susret, zaslužila je vodstvo. Na poluvremenu nam je trener rekao gdje smo griješili. U nastavak smo ušli bolje, imali 3-4 prigode. Tko zna što bi bilo da smo iskoristili barem jednu, možda bi se susret preokrenuo? Domaćin je ipak zasluženo slavio. Posljednje dvije godine stvarno smo odigrali dosta dobrih utakmica u Europi, nismo prošli dalje iako nam je svima bio cilj. Ovaj put bili smo možda i bliže nego što smo očekivali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 12:04